Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Vin

Uxmal Seleccion Malbec 2009
Vinen besidder en god kraft og fedme på trods af kun 13,5 procent alkohol. Der er tydelige strejf af vanilie, bær og krydderier. Meget elegant all-round vin. Uxmal føres hos Phillipson Wine til 60,- flasken, hvis man køber 12 flasker.

Corterosso Trilogia di Corteviola
En mørk kraftfuld frugtbombe, med en god krydret smag i stil med de bedre vine fra Veneto distriktet.
Smagen i Corterosso er robust nærmest lidt rustik, men med en fantastisk rund og elegant frugtsødme der fylder hele mundhulen med krydderi, frugt og mørke bær. Eftersmagen er lang og særdeles afrundet.
Velegnet til kraftige kødretter, rødt kød – oksesteg, en god bøf eller krydrede og smagfulde orientalske retter, samt til ostebordet. Kan måske købes i SuperBrugsen til omkring 90,- flasken.

Zanovello
Blanding af Cabernet Franc og Cabernet Sauvoignon. Bør ikke drikkes direkte fra flasken – det er den for ung til, men dekanteret eller på anden måde rigeligt iltet er den helt fantastisk. Kan købes hos Carlo Merolli i Holte. Vinen er en Cabernet Veneto 2006.

Delio Ripasso
En rigtig god Ripasso til en billig penge. Anmelderne skrev: Den er stringent og præcis i smagen, og der er mange aromaer såsom kirsebær og blommer i både duft og smag. Delio Ripasso årgang 2006 kan købes i Aldi for 60 kr.

Rasteau Côtes du Rhône Villages
En rigtig god og klassisk Côtes du Rhône, som kan købes for 50,- i Fakta. Anmelderne skrev: Vinen har en duft uden lige af moden blomme og kirsebær, og det går igen i smagen, som er meget indsmigrende med bløde, bløde tanniner. Det er en kraftig sag, som er alle sine 50 kr. værd.

Tavignano Rosso Piceno
Endnu en vin fra Carlo Merolli – og en rigtig spændende en til prisen. Carlo Merolli skriver selv: En vin som kun er beskeden af pris: 65,- kr. fordi smagen er mindst ti-femten kroner dyrere. En perfekt kombination mellem montepulciano og sangiovese fra de smukke og blide bakker ved Cingoli i Marche regionen

Rufus Stone
Tyrrell’s Wines Heathcote Shiraz fra 2006 er virkelig en behagelig smagsbombe. Koster 150,- hos Erik Sørensen Vine.

Charles Ellner á Epernay Champagne Demi-Sec
Ja, det er jo godt nok ikke en vin, men derimod en champagne… Til gengæld er den rigtig god og egner sig  intet mindre end fantastisk til nytårsaften. Kan varmt anbefales!! Sælges hos Holte Vinlager for 229 kr.

Og de ubesete…

Carlomagno Chianti Classico 2007
Anmelderne skrev: Blød, men smagfuld, afbalanceret, forførende, inspirerende, stimulerende og med en god følelse i kroppen bagefter. Vinen koster 90 kr. flasken eller 12 flasker for 78 kr. pr. flaske og skal købes hos Carlo Merolli i Holte.

Costalago
Den er lavet som en Ripasso med druen Corvina som hovedingrediens, men der er også en smule Cabernet Sauvignon og Merlot i vinen. Costalago, Zeni, Rosso Veronese 2006, IGT, koster 65 kr og kan købes fra Sejr Vinimport

Og lidt spændende links…

https://www.toscavini.dk

 1. Mads skipper siger:

  Er i en del af samme forretning som http://www.exclusiwine.dk?
  Jeg kan ikke undgå st bemærke at i bruger de samme tekster til at beskrive mange af jeres vine.

 2. Mads skipper siger:

  Jeg mente selvfølgeligt excluwine.dk
  Hvis nogen skulle stjæle tekster i selv har forfattet, ville det kunne være en ret alvorlig sag.
  Hvis man da interesserer sig for sådan noget, især i en tid med SEO, og hvad ved jeg – og i er vel en forretning sat i verden for st tjene penge,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *