Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Jupiter Cyklers amatørarbejde

Med den overskrift skulle man jo tro, at indlægget her handler om cykler, men det er slet ikke temaet. Det handler nemlig om fotografering og Photoshop.

Jupiter Cykler holder i øjeblikket statussalg og det har de fulgt op med lidt reklame for det på deres hjemmeside – og ikke mindst med den samme reklame klistret i alle deres vinduer i meget stor størrelse. Reklamen er forsøgt gengivet her nedenfor

Og det er da virkelig et eksempel på amatørarbejde i Photoshop… Reklamefolkene har fundet et billede af en pige der hiver i sin T-shirt og så derefter lagt teksten “Statussalg” ind på T-shirten. Og for at få det til at se ud som om bogstaverne er påtrykt T-shirten, så har de fjernet lidt af det øverste T, så det ser ud som om lynlåsen går ned igennem T’et. Men, kære reklamefolk, HVORFOR KRØLLER BOGSTAVERNE IKKE LIGESOM RESTEN AF HENDES T-SHIRT???

Jeg ved ikke hvor mange penge det koster at køre sådan en kampagne i alle landets Jupiter Cykel forretninger, men mon ikke det er tilstrækkelig til, at man kunne snige en T-shirt MED tryk ind i budgettet…? Bedre held næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.