Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Godt gået, Jonas Høgh-Christensen

Politiken referer sejleren Jonas Høgh-Christensen for at bede dem, der ønsker at boykote OL i Kina om at feje for egen dør (http://politiken.dk/sport/ol2008/article488267.ece). Kommentaren er en reaktion på endnu et OL kritisk indlæg i debatten (http://blog.politiken.dk/sidelinien/2008/03/26/hvorfor-er-boykot-af-ol-bedre-end-dialog/) om OL i Beijing 2008.

Jeg kunne ikke være mere enig med Jonas!! Hvis nogle af kritikkerne er i stand til at boykote kinesiske produkter i bare en uge – eller endnu bedre: kan ryde deres hjem for ting, der er lavet i Kina, så kan man da tage deres boykot-snak seriøst… Men indtil da, så er der bare tale om mere “gratis”-snak – en masse ord, som ikke kræver nogen videre handling (eller endnu værre: ofrer) fra ejermanden. Overvej lige hvad I beder atleterne om…?! De skal blive væk fra deres største idrætslige oplevelse nogensinde – en oplevelse de har kæmpet for hele deres karriere!

 1. Tillad mig blot at gøre opmærksom på, at jeg i det oplæg til diskussion, der her henvises til som ‘endnu et OL-kritisk indlæg i debatten’, netop ikke opfordrer til dialog.

  Jeg gør mig i stedet til talsmand for at bruge legene i Beijing som en indlysende anledning til en åben dialog.

  mvh
  Søren-Mikael Hansen

 2. Det er naturligvis fuldstændig rigtig hvad Søren-Mikael Hansen påpeger. Ordet “kritisk” er malplaceret i min beskrivelse af hans kommentar (og derfor nu streget ud).

  Og for en god ordens skyld: der skulle vist have stået “boykot” og ikke “dialog” i det første afsnit af hans kommentar ovenfor…

  Tak for rettelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.