Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Start med at boykotte samhandlen

Poltiken skriver at den amerikanske politiker, Frank Wolf mener at alle amerikanske politkere skal boykotte OL i Beijing på grund af Kinas involvering i Darfur provinsen i Sudan… (http://politiken.dk/sport/ol2008/article480307.ece)

Kære Frank! OL er en sportskonkurrence, hvor atleter fra hele verden mødes for at finde ud af hvem der er hurtigst, stærkest, bedst osv. Hvis nogle af de amerikanske politkere interesserer sig bare en brøkdel for idræt, så synes jeg ikke man skal forhindre dem i at møde op til den største sportsfest på jordkloden…

…derimod kunne I jo meget passende iværksætte tiltag overfor Kina, der rent faktisk har en praktisk effekt og ikke blot er ideologisk overtro!! En artikel fra DI fortæller, at USA importerede varer fra Kina for mere end 75 milliarder US dollars i bare den første halvdel af 2005!!! I samme periode eksporterede USA for 25 milliarder US dollars til Kina… Så hvis du mener det alvorligt, så start med at gøre noget selv og indled en boykot af kinesisk samhandel. Men det bliver jo nok både dyrt og upraktisk i modsætning til boykotten af OL, der er gratis – og derfor meget nem og bekvem at foreslå!!

  1. […] se hvilke problemer det skulle give kronprinsen? Argumentet om fx OL i Beijing har jeg vist både den ene og den anden gang skudt ned her på […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.