Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Ekstern CPU blæser

Oftest har høj-teknologiske problemer lav-teknologiske løsninger…

Min egen laptop (Lenovo ThinkPad z61t) er til reparation og har nu været det i snart en måned (mere om det senere), så i mellemtiden er jeg begrænset til at måtte bruge min arbejdscomputer i stedet (Lenovo 3000 N100). Men det gik hverken værre eller bedre end at arbejdscomputeren slukkede af sig selv efter ca 5 minutters arbejde!! Den blev samtidig enorm varm i venstre side, så jeg regnede hurtigt ud at det måtte være CPU-køleren, der ikke virkede… Hvordan løser man sådan et problem? Ja, når den interne CPU blæser ikke virker, så må man jo installere en ekstern!! Og det virkede upåklageligt – om end det var lidt koldt om fingrene at sidde og skrive i stiv sidevind.

Ekstern CPU fan

Efterfølgende bragte jeg computeren til IT-afdelingen og fik skiftet den interne CPU blæser, så nu er kan jeg bruge computeren igen uden at skulle fryse om fingrene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.