Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Anjas fysiske træning virker ikke

Jeg husker for nogle få år siden, hvor Anja Andersen og Slagelse beskyldte resten af idrætsverden i almindelighed og håndboldverden i særdeleshed for at træne forkert fysisk. Jeg har aldrig oplevet det, kun hørt Slagelse trænere og ledere berette om, at man skulle træne “de små muskler” – et princip jeg aldrig fattede dybden i (der er en grund til at de er små – det er fordi de ikke bliver brugt lige så meget som de store…).

Argumentet for at dette virkede var ikke til at skyde igennem: der var nærmest ingen skader i Slagelse!!

Nu kan man så på Slagelse Dream-on Teams hjemmeside (http://www.slagelsefh.dk/index.php?id=55&backPID=8&tt_news=932) læse at Slagelse er hårdt ramt af skader, hvilket er en af forklaringerne på de dårlige resultater her på det sidste. Efter samme logik, som blev brugt tidligere til at argumentere for Anjas styrketræning må man nu konkludere, at hendes styrketræningsprincip ikke virker. At man også kan forklare det fysiologisk er sådan set underordnet i denne henseende – det andet argument burde trænge igennem i Slagelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.