Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Ekspertkommentator?

Hørte netop Leif Mikkelsen på DR1 i dag, hvor han speakede kampen mellem GOG og ungarske Pick Szeged (det hedder de altså…). Nu har jeg heldigvis aldrig hørt Leif Mikkelsen omtale sig selv som ekspert, men det er jo titlen som DR bruger…

 …og den er godt nok misvisende!! Jeg vil slet ikke komme ind på, at mandens taktiske og tekniske forståelse ikke er på omgangshøjde med hvad man er forvent med (læs: TV2) og at spillet går langt hurtigere end Leif Mikkelsen kan nå at speake bare nogenlunde ordentligt. Men det er altså for tyndt, at manden ikke kan håndboldreglerne!! I dag formåede han så at fortælle den danske befolkning, at der er straffekast, hvis en spiller forsætligt spiller den tilbage til sin egen målmand – en regel der ikke har eksisteret i håndbold ca. de sidste 5 år…

Jeg ved ikke om jobbet som ekspertkommentator indebærer forberedelsestid, men selv om det er sparetider i DR, kunne man så ikke finde midlerne til et eftermiddagskursus til Leif Mikkelsen, hvor han bliver opdateret med de væsentligste ændringer i håndboldreglerne (og – spillet!) gennem de sidste 20 år???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.