Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Ikast på vildspor

Ikast-Bording har tilsyneladende fyret Tanja Milanovic fordi hun lod sig operere i et skadet knæ (http://politiken.dk/sport/article490824.ece). Man må virkelig håbe, at Ikast-Bording har indført i Milanovics kontrakt, at hun ikke må gå til lægen uden klubbens accept for ellers kommer de da til at trække deres fyring tilbage…!

Prøv at komme i tanke om nogen anden arbejdsgiver, der er berettiget til at fyre en ansat, hvis denne går til lægen og på opfordring af denne lader sig operere… Ja, jeg kan altså ikke komme i tanke om nogen! Ikast-Bordings ledelse (der også mange gange tidligere har demonstreret masser af handlevilje med ligeså lidt bagtanke) her ved Frank Henriksen kalder det for østeuropæiske metoder, at lade sig operere uden sin arbejdsgivers accept…??? Så hvis Frank en dag falder og brækker benet, så kan han risikere at Ikast-Bording håndbold (hvor han er ansat) først vil give ham lov til at få det opereret et halvt år senere fordi det passer dem bedst?! Hmm, det lyder ikke som det mest lykkelige sted at være ansat…

Og selv hvis Ikast-Bording har en klausul i Milanovics kontrakt, så er de altså stadig på vildspor! I dagens avis udtaler Ikast-Bordings læge, Søren Kjeldsen at Milanovic ikke er i stand til at spille pt, men at hun med tilstrækkelig ro og fysioterapi måske kan spille 5-10 minutter i de sidste kampe i sæsonen, hvilket – påpeger Kjeldsen – er bedre for Ikast-Bording end hvis hun slet ikke var med… Hvad om Ikast-Bording måske fandt en neutral læge, som i første omgang bekymrer sig om patientens ve og vel og først i anden række om hvad der er bedst for Ikast-Bording?

Endnu mere tåbeligt bliver det, når det bliver påpeget at Milanovic har ladet sig operere lige op til semifinalekampene mellem Ikast-Bording og hendes kommende arbejdsgiver, FCK Håndbold. For hvis Ikast-Bordings læge ellers har ret i kommentarer om, at Milanovic ikke er klar til at spille, så ville hun jo ikke være med i semifinalerne – ligemeget om hun var blevet opereret eller ej – og forfølgelsesvanvidet i Ikast kunne vel begrænses til at holde FCK udenfor selv om det er Uffe Jørgensen (som i øvrigt er blandt de førende på område herhjemme) fra Parken Privathospital der har opereret Milanovic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.