Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Støv i søgeren, men ikke på foto

Jeg har netop haft det problem, at der var støv (ja, nærmest et lille hår) når jeg kiggede gennem søgeren på mit Canon 20D. De gode nyheder var, at støvet ikke dukkede op på mine fotos. Dermed var det udelukket at det sad på sensoren eller i den ene eller anden ende af objektivet.

Jeg fjernede objektivet og lyste med en lille lommelygte på spejlet (mens det var nede) – således var det tydeligt at se det lille hår, der sad på spejlet. Jeg fandt min Pho-Tech rocket blower og fik blæst det væk med den. Jeg holdt kameraet sådan at det enten ville blive blæst op i kameraet eller ud af det. Efter at have blæst på spejlet var håret væk og er (heldigvis) ikke set siden!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.