Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Wifi hoppede af og på

Jeg har nu i lang tid oplevet af den bærbare hoppede af og på mit private trådløse netværk… Surt! Sagen blev bestemt ikke lettere af, at den ikke gør det på arbejdet og at andre bærbare her hjemme ingen problemer har!?!

Løsningen blev at jeg deaktiverede Windows Zero Configuration (WZC) manager og overlod al styring til ThinkVantage Access Connections samt jeg ændrede indstillinger på min router, så de nu hedder:

  • Beacon Period: 50
  • RTS Threshold: 2304
  • Fragmentation Threshold: 2306
  • DTIM Interval: 1

Og nu virker det perfekt igen… Eneste problem er, at når jeg er ude i byen og forsøger at koble mig på netværk dér, så oplever jeg tit at det ikke kan lade sig gøre eller tager voldsom lang tid – mens det sker automatisk for de fleste andre! Jeg burde nok prøve at slå WZC til igen og se om router-ændringerne er nok…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.