Bredsig

Kell B. Larsens hjemmeside

Søg

Drag’n’drop til Sony Walkman virkede ikke

Jeg har en Sony NWZ-B143F mp3-afspiller, som Sony på deres hjemmeside lover virker med drag’n’drop fra Windows Explorer. Det viste sig bestemt ikke at være tilfældet… Når jeg tilsluttede den kunne jeg godt oprette mapper på afspilleren via Explorer, men overførsel af filer var kun muligt via Windows Media Player 🙁

Efter at have bøvlet med at få det fixet kontaktede jeg Sony Support for at høre om de kunne hjælpe. Det kunne de helt sikkert ikke – man kunne nærmest høre supporteren bladre i afspillerens brugsanvisning, mens der blev foreslået ting jeg naturligvis havde prøvet før – surt!

Men så var Google min ven endnu en gang! En søgning afslørede et forumindlæg, hvor en venlig sjæl foreslog, at man blot indstallerede den som en usb-lagerenhed i stedet. Da jeg først havde gjort det fungerede det upåklageligt fra Windows Explorer.

Jeg ændrede den til en usb-lagerenhed ved at højreklikke på “Min computer” i Windows Explorer (kan også gøres fra skrivebordet, hvis man har et ikon dér) og så vælge “Egenskaber”. På fanebladet “Hardware” valgte jeg “Enhedshåndtering” og under “Portable devices” (ved ikke hvad de kalder det på dansk) fandt jeg min Sony Walkman. Jeg højreklikkede og valgte “Opdater drivere”, hvor jeg påstod at jeg selv havde driverne og at jeg selv ville vælge dem. Herefter var der to valgmuligheder, hvor jeg valgte “USB lagringsenhed”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.